Cofetăria Rodi’s cakes, micul rai al dulciurilor de pe Centrul Vechi din Târgoviște

Publicitate

Cofetăria Rodi’s cakes este un mic rai al prăjiturilor, aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște. Mai mult de atât, Rodi’s cakes este un laborator de cofetărie, care este specializat în crearea torturilor unicate.

De fiecare dată, produsele din interiorul cofetăriei te invită să îți amintești de copilărie… De clipele în care o ajutai pe bunica să facă cele mai gustoase prăjiturele și torturi. Rodi’s cakes are o echipă de „bunici” care stă la dispoziția tuturor doritorilor de prăjituri.

Echipa cofetăriei este dedicată în totalitate realizării de torturi, prăjituri și deserturi ce constituie un adevărat spectacol culinar, indiferent de eveniment.

De la aniversări, onomastice, botezuri, nunți, petreceri și alte ocazii speciale, Cofetăria Rodi’s cakes vă stă la dispoziție cu o gamă vastă de prăjituri și torturi la comandă. Toate bunătățile de la Rodi’s cakes sunt fără conservanți, coloranți, aditivi, margarină sau mixuri speciale pentru cofetărie.

Cofetăria Rodi’s cakes poate fi găsită pe strada Revoluției, la parterul blocului  C11, de pe Centrul Vechi din municipiul Târgoviște. Comenzi pentru orice prăjiturică dorită se pot da la numărul de telefon 0722 973 867.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!