Clubul Pescarilor Târgovișteni, un adevărat univers al pescarilor!

Publicitate

Ești în căutarea unui magazin de pescuit? Dacă da, atunci alegerea perfectă, în acest sens, este Clubul Pescarilor Târgovișteni!

Dacă te pasionează pescuitul Clubul Pescarilor Târgovișteni este tot ce te interesează în acest domeniu. Magazinul oferă o mare gamă de produse, dar în același timp și consiliere de specialitate. Locația oferă aproximativ 1500 de produse care acoperă cerințele și celor mai pretențioși pescari, din punct de vedere al nadei și momelilor. Clubul Pescarilor Târgovișteni este cel mai mare magazin de profil din orașul Târgoviște, dar și din județul Dâmbovița.

Magazinul este pregătit să vă ofere zilnic tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma fiecare ieșire la pescuit într-o aventură de neuitat. Așadar, de la lansete și mulinete, până la accesorii esențiale, Clubul Pescarilor Târgovișteni vă poate ajuta și pregăti pentru captura mult visată. Magazinul îți poate furniza toate aceste lucruri la cel mai bun raport calitate/preț!

Vino în magazinul Clubul Pescarilor Târgovișteni și ai parte de următoarele beneficii:

-găsești o gamă largă de produse pentru pescuit;

-primești consultanță gratuită privind alegerea sculelor și a nadelor necesare partidelor tale de pescuit;

-plătești prețul corect;

-posibilitatea de a achiziționa produsele necesare exact în momentul în care te duci la pescuit, datorită programului extins;

-posibilitatea de a bea o cafea sau apă la masa pescarilor din incinta magazinului.

Pescuitul necesită anumite accesorii și instrumente speciale, așa că dacă dorești să ai parte de o partidă de pescuit pe cinste, îți recomandăm să vizitezi Clubul Pescarilor Târgovișteni, un magazin conceput pentru tine și nevoile tale pentru toate produsele necesare.

La Clubul Pescarilor Târgovișteni vă așteaptă de fiecare dată personal specializat. Pentru mai multe informații și comenzi puteți apela numărul de telefon 0729704087.

Clubul Pescarilor Târgovișteni se află pe Strada Șoseaua Găești, nr. 8, în apropiere de Mecanica Rotes, din Târgoviște.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/profile/ClubulPescarilorTargovisteni

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!