Clubul Pescarilor Târgovișteni, cel mai tare magazin de pescuit din Târgoviște!

Publicitate

De curând, în municipiul Târgoviște, a fost deschis un magazin de pescuit cu totul și cu totul special. Numele lui este Clubul Pescarilor Târgovișteni și de află pe Strada Șoseaua Găești, nr. 8, în apropiere de Mecanica Rotes.

Clubul Pescarilor Târgovișteni este fără doar și poate cel mai mare magazin de profil din orașul Târgoviște, dar și din județul Dâmbovița.

Noua locație oferă o gamă numeroasă de produse care acoperă cerințele și celor mai pretențioși pescari, din punct de vedere al nadei și momelilor. Branduri internaționale și naționale, foarte cunoscute pescarilor, se regăsesc pe rafturile și în vitrinele de expunere: Senzor, Benzar, Fabrica de Nadă, CB, Fish Pro, MG, Cuck, Dovit, Profess sau BaiTech.

Pot fi găsite peste 1300 de produse, din rândul a 15 producători. Toate produsele sunt calitative și pot fi găsite la prețuri foarte bune.

Tot în magazin pot fi găsite lansete, mulinete și alte accesorii, pentru toate stilurile de pescuit.

La Clubul Pescarilor Târgovișteni este expus și atelierul de pescuit, aranjat și pregătit ca pe baltă, reprezentând un adevărat colț al pescarului. Mai mult de atât, tot acolo se află și „zona canapelei” unde pescarii și iubitorii acestui sport pot sta și depăna amintiri de pe baltă.

Zilnic, la Clubul Pescarilor Târgovișteni vă așteaptă personal specializat. Pentru mai multe informații și comenzi puteți apela numărul de telefon 0729704087.

Program Clubul Pescarilor Târgovișteni 

Luni – Vineri: 07.00 -18.00

Sâmbătă: 05.00 – 15.00

Duminică: 05.00 – 12.00.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/profile/ClubulPescarilorTargovisteni

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!