Clinica Valleriana, singura din județul Dâmbovița care îți oferă procedura de cistoscopie flexibilă

Publicitate

Clinica Valleriana este singura clinică din județul Dâmbovița care îți oferă procedura de cistoscopie flexibilă. În cabinetul centrului medical din Târgoviște te va aștepta dr. Vintilă Ionuț-Lucian, medic specialist în Urologie.

Ce este Cistoscopia?

Cistoscopia este o procedură care permite medicului să examineze mucoasa vezicii urinare și a canalului care transportă urina în afara corpului (uretra) sau poate evidenția o îngustare a uretrei (strictura). Un aparat cu formă tubulară (cistoscopul) prevăzut cu o cameră video este introdus în uretră și se avansează treptat către vezica urinară.

De ce este efectuată?

Cistoscopia este efectuată cu scopul diagnosticării, monitorizării și tratării afecțiunilor care afectează vezica urinară și uretra. Medicul îți poate recomanda cistoscopia pentru:

-a investiga cauzele semnelor și simptomelor. Acestea pot fi sânge în urină (hematurie), incontinența urinară, vezica hiperactivă și durere la urinare. Cistoscopia poate stabili, de asemenea, cauza infecțiilor frecvente de tract urinar. Cistoscopia nu este însă efectuată dacă ai o infecție activă de tract urinar;

– a diagnostica afecțiunile vezicii urinare, de exemplu, cancerul de vezică urinară, calculii vezicali;

– a diagnostica prostata mărită. Cistoscopia poate arăta îngustarea uretrei în zona prostatei, evidențiind prostata mărită (hiperplazia benignă de prostată).

Clinica Valleriana se află pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște. Pentru programări puteți suna la numerele de telefon 0245 222 203 și 0245 222 204.

Clinica Valleriana este clinica ta și a familiei tale!

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!