Clinica Valleriana din Târgoviște vă oferă o gamă variată de servicii dermatologice

Publicitate

Departamentul de Dermatologie al Centrului Medical Valleriana din Târgoviște vă oferă o gamă variată de servicii dermatologice, care se adresează atât afecțiunilor obișnuite, cât și celor rare ale pielii părului și unghiilor. Nu în ultimul rând, în departamentul dermatologic al clinicii Valleriana puteți învăța cum să evitați greșeli frecvente care în timp pot afecta calitatea acestora.

Dermatologia este o ramură a medicinei care se ocupă de piele și bolile sale. Aceasta urmărește explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase (infecțioase), cât și îngrijirea bolnavilor de boli dermatice.

Este o specialitate unitară de medicină, care cuprinde studiul atât al aspectelor terapeutice medicamentoase, cât și al celor chirurgicale.

Un dermatolog are grijă de bolile pielii, în sensul cel mai larg, și de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului și unghiilor.

Împreună cu venerologia, dermatologia acoperă și domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală).

La Clinica Valleriana vă așteaptă la secția dermatologie doctorul Antonela Marica, medic primar dermatolog.

Clinica Valleriana poate fi găsită pe Calea Domnească, nr. 226, iar programări se pot face la numerele de telefon: 0245 222 203 și 0245 222 204.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!