Clinica Valleriana din Târgoviște te așteaptă la o consultație cardiologică dacă te confrunți cu un risc crescut al apariției bolilor cardiovasculare

Publicitate

Clinica Valleriana din Târgoviște este una dintre cele mai importante din județul Dâmbovița. Centrul medical aflat pe Calea Domnească beneficiază de o echipă de profesioniști pentru tine și familia ta.

Dacă observi simptome precum dureri în piept, palpitații, oboseală, stare de slăbiciune, amețeli, tulburări de ritm cardiac sau inflamații în zona gleznelor, mâinilor și a abdomenului vino la o consultație cardiologică la Clinica Valleriana. Acolo te va aștepta Dr. Emilian Dumitru, medic specialist în cardiologie.

Dacă suferi de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arterială, te confrunți cu un risc crescut al apariției bolilor cardiovasculare  este recomandat să vii la o consultație cardiologică.

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon 0245 222 203 și 0245 222 204 sau puteți merge la sediul clinicii aflat pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște.

Clinica Valleriana este clinica familiei tale!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!