Clinica Valleriana din Târgoviște te ajută să tratezi afecțiunile aparatului digestiv

Publicitate

Când apelezi la specialitatea denumită Gastroenterologie? Atunci când ai nevoie de un diagnostic și un tratament pentru tratarea afecțiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subțire și gros) și al organelor anexe (ficat, vezică biliară, pancreas).

Care sunt simptomele ce indică afecțiuni gastroenterologice?

Durerile abdominale de intensitate variabilă și cu localizare difuză sau precizată (epigastru, hipocondru drept sau stâng, periombilical, flancuri), durere cu sau fără iradiere, apărare musculară, sindrom dispeptic cu senzație de vomă, grețuri sau vărsături, pirozis cu sau fără senzație de reflux, balonări postprandiale, tulburări ale tranzitului intestinal (constipație, diaree sau scaun alternant), hemoragie digestivă superioară (hematemeză – vărsături în “zaț de cafea”) sau inferioară (scaune melenice – moi, “negre ca păcura”).

Nu ignora semnele îngrijorătoare pe care ți le transmite aparatul digestiv și programează-te pentru un consult, la Clinica Valleriana din Târgoviște.

În cabinetul de Gastroenterologie te așteaptă medicul specialist Cătălin Marica.

Competențe: ecografie abdominală, endoscopie digestivă inferioară – colonoscopie, endoscopie digestivă superioară și rectoscopie.

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon 0245 222 202 și 0245 222 204.

Clinica  Valleriana se află pe Calea Domnească, nr. 226, din municipiul Târgoviște.

Clinica Valleriana este clinica familiei tale!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!