Claunic Dezmembrări este acum în Târgoviște!

Publicitate

Claunic Auto Dezmembrări și-a mutat sediul și întreg parcul de mașini

dezmembrate în municipiul Târgoviște, pe centura orașului. Noul sediu se află în zona Comat, lângă Claunic Rent a Car pe strada Laminorului, nr. 21D.

 

Se caută din ce în ce mai multe piese second hand pentru mașinile noi, fabricate după 2006. iar Claunic Dezmembrări își dorește să ofere clienților o gamă cât mai largă de piese de schimb, acesta fiind și motivul pentru care au un parc auto generos.

Volkswagen Golf 5, Skoda Ocatvia 2, Ford Focus 2010, Chrysler 300M, Volkswagen Eos, Seat Leon 2011, Toyota Corolla 2010, Renault Scenic 2010, Opel Corsa D sunt doar câteva dintre ultimele mașini pregătite să se transforme din autovehicule în piese second hand pentru mașinile noastre.

Stocul lor de piese second-hand poate fi oricând verificat pe site-ul

https://dezmembraridambovita.ro/.

Consilierii de vânzări de la Claunic Dezmembrări sunt, însă, mult mai nerabdători să vă întâmpine în noua casă, mult mai spațioasă, mai modernă, cu mult mai multe locuri de parcare.

 

Dacă totuși nu vă e la îndemână să ajungeți în Târgoviște, pe strada Laminorului, nr. 21D, cei de la Claunic Dezmembrări trimit piese prin curierat, oriunde în țară, fie din depozitul din Dâmbovița ori din cel din Brașov. Dat fiind că au dezmembrat peste 10.000 de mașini sunt foarte mici șansele să nu găsiți la ei piesa pe care o căutați.

 

Datele complete de contact ale CLAUNIC DEZMEMBRĂRI sunt:

ADRESA: Strada Laminorului, nr. 21D, Târgoviște, jud. Dâmbovița

TELEFON / WHATSAPP: 0721 938 844, 0759017760, 0759017761

EMAIL: contact@dezmembraridambovita.ro

WEB: https://dezmembraridambovita.ro/

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!