Chindia Târgoviște luptă pentru toate punctele în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

Meciul de fotbal dintre echipele Chindia Targoviste si Sepsi OSK din etapa a 9-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Ilie Oana din PLoiesti, sambata, 14 septembrie 2019. © FOTO: Cristian Stavri/Sport Pictures
Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște va susține mâine după-amiază ultimul meci din acest an. De la ora 16.45, în deplasare, roș-albaștrii vor înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc ce contează pentru etapa a 22-a a campionatului.

Disputa cu covăsnenii se anunță dificilă pentru târgovișteni. Cum se află pe locul 12,  Chindia va merge în partida cu Sepsi pe cartea victoriei. Un eventual succes obținut în fieful ardelenilor îi va face pe dâmbovițeni să aibă parte de sărbători ceva mai liniștite. În schimb, bifarea unei înfrângeri pe terenul covăsnenilor va tulbura și mai mult apele în rândul roș-albaștrilor.

Înaintea jocului de mâine, Chindia se află pe poziție de baraj pentru menținerea în Liga 1, cu 21 de puncte acumulate, iar Sepsi ocupă locul 9, cu 25 de puncte strânse. În tur, duelul dintre cele două formații s-a terminat la egalitate, 0-0.

Disputa dintre cele două echipe va fi condusă de o brigadă de arbitri, alcătuită din Adrian Cojocaru (Galați) – Marius Marica (Bistrița Năsăud), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rerzervă: Horia Mladinovici (București).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!