Chindia Târgoviște, în căutarea primului succes în Liga 1. Vrea să o bată pe Dinamo. Viorel Moldovan: „Sunt foarte optimist că putem câștiga”

Publicitate

Chindia Târgoviște caută în această seară primul succes în Liga 1. De la ora 19.30, pe arena “Ilie Oană”, din Ploiești, dâmbovițenii întâlnesc pe Dinamo București, o altă formație aflată în criză de puncte. După o serie de cinci meciuri fără victorie, târgoviștenii consideră că a sosit vremea primei victorii în actualul sezon.

Conducerea tehnică a roș-albaștrilor este optimistă înaintea jocului cu Dinamo și consideră că formația târgovișteană poate să-i învingă pe bucureșteni. “Suntem două echipe în căutare disperată de puncte și va fi un meci interesant la Ploiești. Suntem extrem de motivați și sunt foarte optimist că putem chiar să câștigăm, chiar dacă vom avea în față o echipă la fel de motivată odată cu venirea noului antrenor. Aș fi vrut să vină după meciul cu noi, dar nu a fost să fie. Nu pot să fac aprecieri, nu îl cunosc prea bine. Îl știu doar din perioada Timișoara, când a făcut o treabă bună. Cred că este un antrenor foarte bun și că va redresa situația la Dinamo, dar sper să înceapă redresarea după meciul cu noi. Am cea mai mare încredere în acest lot. Dacă ei ar cred atât de mult cât cred eu în ei am zbura. O să apară și rezultate pozitive. Rezultatele nu apar…Suntem într-o spirală negativă. Am mai fost. O să o depășim. Va ieși și soarele pe strada noastră”, a declarat antrenorul Viorel Moldovan, într-o conferință de presă.

Înaintea jocului din această seară, Chindia și Dinamo sunt vecine de clasament. Roș-albaștrii ocupă ultimul loc, cu doar un punct acumulat, iar “câinii” se află pe 13, cu 3 puncte strânse.

Sursă foto: sportimpact.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!