Chindia Târgoviște caută prima victorie în deplasare din acest sezon. Mădălin Martac: “Ne dorim victoria pentru a trece de Hermannstadt în clasament”

Publicitate

Chindia Târgoviște va susține mâine după-amiază un nou meci în campionat. De la ora 18.00, în deplasare, pe arena “Trans-Sil” din Târgu Mureș, roș-albaștrii înfruntă pe AFC Hermannstadt, într-un joc ce va conta pentru etapa a 8-a a Ligii 1.

Pentru a face un nou pas în clasament târgoviștenii vizează să obțină toate punctele în disputa cu formația antrenată de Costel Enache. “Este primordial să joc, iar în al doilea rând vreau să îmi ajut echipa. Pentru noi în acest joc contează doar victoria pe care sperăm să o obținem. Ne dorim victoria pentru a trece peste Hermannstadt în clasament. Ne dorim această victorie foarte mult. Pentru noi ar fi prima în deplasare după 21 de ani în Liga 1”, a spus apărătorul Mădălin Martac, într-o conferință de presă.

Înaintea jocului de mâine după-amiază, Chindia și Hermannstadt sunt vecine de clasament. Chindia se află pe 11 cu 5 puncte, iar formația sibiană pe 10, cu 6 puncte. Runda precedentă Chindia a remizat 2-2 cu Poli Iași, tot într-o deplasare, iar Hermannstadt a fost învinsă de Dinamo (3-0), formație de care dâmbovițenii au trecut cu 3-2 în urmă cu două etape.

Sursă foto: AFC ChindiaOficial/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!