Chindia Târgoviște atacă toate punctele cu Poli Iași. Viorel Moldovan: “ E important să legăm rezultate pozitive”

Publicitate

Chindia Târgoviște încearcă în această după-amiază să obțină a doua victorie în campionat, după cea cu Dinamo București (3-2), de săptămâna trecută. De la ora 18.00, în deplasare, roș-albatrii vor evolua în compania Politehnicii Iași, ocupanta locului 2, într-un joc extrem de dificil.

Chiar dacă jocul se anunță unul infernal pentru târgovișteni, conducerea tehnică de lângă Turn vrea cu orice preț un rezultat pozitiv în Copou. “Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim echipa care a avut cel mai bun debut de sezon. O echipă total schimbată față de stagiunea trecută. Nu este întâmplător locul pe care se află în acest moment în clasamentul Ligii 1. Are în lot jucători de calitate și care au asimilat foarte bine filozofia antrenorului Mihai Teja. Vreau să cred că după victoria cu Dinamo ne-am deblocat și am intrat pe acea spirală pozitivă de care tot vorbeam. Este foarte important pentru noi să avem continuitate în rezultate, să reușim să legăm rezultatele pozitive. E clar că vrem puncte. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte chiar dacă în fața noastră se va afla un adversar dificil. Vom juca să câștigăm și să obținem punctele pe care le dorim”, a declarat antrenorul Viorel Moldovan, într-o conferință de presă.

Formația dâmbovițeană întâmpină mai multe probleme de lot înaintea jocului cu Politehnica. Pentru disputa cu Iași, Chindia nu poate conta pe serviciile mijlocașului Daniel Novac, care s-a operat de menisc și care va fi  indisponibil pentru o perioadă de aproximativ o lună.

De asemenea, incerți pentru partida cu ieșinii sunt Daniel Florea (atacant) și Cornel Dinu (fundaș). Primul a afișat o entorsă după meciul cu Dinamo, iar doilea, tot după același joc, a întâmpinat anumite probleme medicale. Medicii formației târgoviștene încearcă pănâ la ora jocului să-i facă buni de joc.

Sursă foto: Afcchindiatargoviste/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!