Chindia Târgoviște a spart gheața în campionat. Viorel Moldovan: “Aveam nevoie de această victorie ca de aer, ca de apă”

Publicitate

Chindia Târgoviște a spart gheața în campionat și a trecut de Dinamo cu 3-2, după un meci în care a întâmpinat ceva emoții pe final. Succesul cu
“câinii” a fost unul extrem de important pentru târgovișteni, care au părăsit postura de “lanternă roșie” a Ligii 1. Mai mult de atât, victoria de vineri seară a fost prima pentru dâmbovițeni în campionat, după ce în primele cinci etape înregistrase o remiză și patru înfrângeri.

La finalul întâlnirii de pe “Ilie Oană” din Ploești, staff-ul tehnic de lângă Turn a considerat că Chindia avea mare nevoie de cele trei puncte împotriva “ câinilor”. “Aveam nevoie de această victorie ca de aer, ca de apă. E important că am reușit să câștigăm acest joc, mai ales împotriva lui Dinamo. Îmi felicit băieții pentru caracterul de care au dat dovadă. Tot timpul încerc să găsesc soluții și să îi motivez. Am făcut un remember vizavi de ceea ce am realizat noi anul trecut în Liga 2. Le-am pus niște clipuri cu bucuriile după anumite victorii și le-am spus că îmi doresc enorm de mult să retrăiesc acele clipe”, a transmis antrenorul Viorel Moldovan, după încheierea partidei cu Dinamo.

Sursa foto: Facebook AFC Chindia Targoviste

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!