Cherhana – ghidul tau pentru o vacanta de poveste

Publicitate

Fie ca esti in cautarea unei destinatii de vacanta prin intermediul careia sa intampini sarbatorile pascale asa cum se cuvine, fie ca-ti doresti un amplu moment de relaxare pe care sa-l traiesti din plin, la Cherhana vei avea posibilitatea de a te contopi cu natura si cu tot ceea ce inseamna participarea in cadrul unui sejur de poveste.

Cherhana este un adevarat initiator de experiente care se poate transforma intr-o oaza de relaxare prin care sa evadezi din cotidian, cat si într-o aventura de proportii pe care sa ti-o amintesti cu drag si la care sa revii cu fiecare ocazie.

Cine/Ce este Cherhana?

Daca nu ai auzit pana acum de Cherhana, cu siguranta vei dori sa afli cat mai multe informatii cu putinta pentru a-ti planifica viitoarea vacanta ca un adevarat profesionist.

Cherhana nu e o persoana sau o agentie de turism, ci o pensiune delta dunarii cu traditie de 5 margarete pe care o vei regasi in judetul Tulcea, comuna Crisan. 

Pensiunea este amplasata intr-o zona cu un impact turistic de exeptie, datorita multitudinii de peisaje naturale din vecinatatea acesteia, cat si datorita amplasarii geografice care o transforma intr-unul dintre principalele puncte de acces la numeroase zone cu potential turistic. Astfel, intrega ta vacanta poate fi planuita cu usurinta, pas cu pas, astfel incat sa descoperi cele mai populare destinatii de vacanta si zone turistice din Delta Dunarii.

Relaxare si recunoastere cu Cherhana

Daca dorinta ta exclusiva este doar sa te bucuri de natura, de liniste si de a-ti oferi mai mult timp cu tine insuti sau cu familia ta, vei gasi in cadrul pensiunii Cherhana toate serviciile de care ai nevoie – de la peisajele minunate pe care le poti surprinde zi de zi, atunci cand iti servesti cafeaua, pana la ciripitul si analiza calatoriei pasarilor, inclusiv in ceea ce priveste descoperirea unor noi preparate culinare care vor avea grija de papilele tale gustative si de sanatatea ta. Dragostea si bucuria unei vacante trece si prin stomac! Iar specificul meniului este majoritar pescaresc, astfel ca vei face cunostinta cu acele preparate mult laudate prin retetele lor originale, pe care ti le vei aminti cu drag la reintoarcerea catre casa.

La Cherhana posinilitatile sunt infinite, iar tu te poti bucura de o vacanta in stil clasic cand vei renunta la toate grijile sau poti sa-ti surprinzi spiritul de aventura organizandu-ti un sejur de exceptie si participand la circuitele organizate de Cherhana. Dupa cum mentionam si anterior, Cherhana este un punct cheie al celor mai importante destinatii turistice pe care-si doreste sa le descopere orice vizitator aflat in Delta. Poti asadar sa soliciti deplasarea catre bratele Deltei Dunarii sau catre multe alte destinatii fascinante, beneficiind de un ghid care te va indruma întru totul pe parcursul calatoriei si care iti va face cunostinta cu un vast bagaj de informatii pretioase. De exemplu, poti descoperi Sulina, Letea, Sfântul Gheorghe sau numeroase alte canale ale Deltei Dunarii pe care te poti plimba cu barca. Sau poti admira nu doar franturile de istorie care incarca aceste destinatii turistice, cat si sa participi la o serie de acticitati specifice zonei.

Cum sa ajungi la pensiunea Cherhana

Daca ti-am starnit interesul vizavi de o vacanta speciala in natura in care limita posibilitatilor este insusi cerul, afla totodata ca e foarte simplu sa ajungi aici.

Poti porni la drum cu masina personala sau sa apelezi la mijloacele de transport in comun. Punctul de oprire este faleza din Tulcea sau port-ul naval, de unde poti solicita un transfer specializat odata cu rezervarea ta la pensiune. Bineinteles, transferul se realizeaza contra-cost, iar toate informatiile le vei primi in timp util, odata cu rezervarea propriu-zisa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!