Cea mai mare unitate preșcolară din județ va fi transformată radical! Proiect de peste 12 milioane lei la Grădinița ”Rază de Soare” din Târgoviște

Publicitate

La Târgoviște, zilele trecute, a fost semnat și contractul de execuție de lucrări care vizează modernizarea Grădiniţei nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița.

”Investiția are o valoare totală de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA), valoarea eligibilă fiind de 7.941.183,69 lei, urmând a se realiza reabilitarea integrală a celor două construcții existente, precum și construirea unei extinderi sub formă unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, vor fi asigurate și dotările necesare funcționarii unității de învățământ preșcolar amintite”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Lucrările vor debuta în două săptămâni și vor transforma total această unitate de învățământ preșcolar, spre bucuria copiilor, a cadrelor didactice și a părinților.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!