Ce explicații au dat responsabilii de construirea noului drum între Gara Târgoviște și viitorul mall privind ritmul încet al lucrărilor

Publicitate

Reprezentantul constructorului, proiectantul și dirigintele de șantier contractați pentru realizarea drumului de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște au fost chemați la discuții cu conducerea județului.

După ce la ultima vizită în teren, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, s-a declarat nemulțumit de ritmul necorespunzător al lucrărilor, de numărul redus de muncitori și de dotările insuficiente alocate acestui proiect.

În aceste condiții, Alexandru Oprea a solicitat un grafic cât mai exact al etapelor ce urmează a fi realizate, subliniind faptul că execuția drumului trebuie să țină pasul cu cea a clădirii viitorului mall, obiectiv la care mobilizarea resurselor de personal și utilaje este exemplară.

După prezentarea punctelor de vedere ale executantului și proiectantului, a rezultat că există premisele inițierii într-un timp foarte scurt a lucrărilor de asfaltare pe sectorul dinspre Gara Târgoviște, spre girația ce face legătura cu Cartierul CFR.

În același sens, pentru a da continuitate investiției, începând cu punctul de plecare (gara), s-a stabilit ca, în perioada 19 – 23 august, reprezentanții CJD, împreună cu cei ai Primăriei Târgoviște și executantul, să definitiveze măsurile legale pentru începerea lucrărilor la prima girație din proiect, care presupune unele restricții de circulație pe Bulevardul Carol.

Constructorul s-a angajat ca, până cel târziu miercuri, 21 august 2019, să prezinte graficul fizic și valoric actualizat al obiectivului, completat pentru restul de executat, ce va sta la baza încheierii unui act adițional, aferent cuprinderii în cadrul investiției a unor lucrări neprevăzute.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!