Doi bărbați, lăsați să moară de către un amic în urma unui accident rutier. Au fost găsiți abia după șase ore. Martorul a fost reținut

Publicitate

Un accident rutier produs în noaptea de 13 spre 14 martie, în satul Botorani, comuna Măciuca, puțin peste miezul nopții. s-a soldat cu două victime, decedate, în vârstă de 25 și 40 de ani, scrie Adevărul.ro.

Ceea ce le-a dat cu adevărat bătăi de cap autorităților a fost premisa conform căreia a mai existat un martor la acest eveniment, care ar fi plecat de la fața locului fără să anunțe autoritățile. Drept urmare, accidentul a fost raportat abia la 7:00 dimineața de către un localnic care se ducea la slujba de duminică, potrivit aceleiași surse.

Din datele raportate de polițiști, se pare că accidentul a fost unul extrem de grav, autoturismul fiind transformat într-un morman de fiare. Unul dintre trupurile neînsuflețite se afla în afara mașinii, fiind probabil proiectată prin parbriz ca urmare a impactului avut într-unul dintre copaci. Cealaltă victimă a fost găsită tot fără viață în interiorul autoturismului.

Pornind pe premisa că alături de cei doi decedați se mai afla încă o persoană, polițiștii au început cercetările pentru a stabili dacă aceasta se afla sau nu în același vehicul sau în altul, dar și dacă victimele ar fi supraviețuit dacă amicul lor ar fi sunat la 112 pentru a cere ajutor. Potrivit unor anumite surse, a treia persoană ar fi mers în spatele mașinii implicate în accident, nefiind exclusă varianta unei întreceri, scrie Adevărul.ro.

În cele din urmă, autoritățile au dat de urma acestei persoane, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Măciuca. În data de 17 martie acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, urmând să fie prezentat tribunalului pentru dispunerea măsurilor legale, potrivit Adevărul.ro.

Sursa foto: Adevărul.ro

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!