Casa speranței și a bucuriei de la Găești, un altfel de ”cadou” pe final de an. 25 de copii, ajutați să progreseze

Publicitate

Finalul de an 2019 și sărbătorile de iarnă au adus la Găești un ”cadou” mai puțin obișnuit.

Recent, a fost inaugurată Casa speranței și a bucuriei, în cadrul proiectului ”Împreună pentru educație”.

Casa speranței și a bucuriei va fi o șansă pentru aproximativ 25 de copii, ce provin din familii fără posibilități financiare, copii care, între orele 8-12 pentru elevii care învăță după-amiaza și între orele 13-17 (sau 18) pentru elevii care învață dimineața, vor fi ajutați să învețe, să progreseze, să se dezvolte, să viseze și să aspire la o viață mai bună.

Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor acestor copii, care înțeleg prioritatea educației și mai ales faptul că ”dacă ai carte, ai parte”, sunt așteptați să se înscrie ca voluntari.

Pot fi alături de copii: elevi, studenți, psihologi, cadre didactice, pensionari, oameni pur și simplu care vor să se implice și să se alăture minunatei familii care deja se încheagă de câteva luni în jurul și în cadrul Casei speranței și a bucuriei.

Toți cei care doresc și pot să ajute sunt, de asemenea, invitați să ”adopte” un copil în ceea ce privește costurile cu masa zilnică, aproximativ 300 de lei lunar. Puteți dona lunar în contul Asociației Comunitare G.Ă.E.Ș.T.I. suma pe care dumneavoastră doriți să o alocați unui copil. Se pot asocia mai mulți prieteni pentru un copil.

Cei care doresc să se implice pot lăsa un mesaj fie pe contul de Facebook, fie pe pagina Asociației Comunitare G.Ă.E.Ș.T.I sau pot suna la numărul de telefon 0726 212 262 Simescu Cristian sau 0741 177 031, Alexandru Dincă.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!