Candidatul USR-PLUS la președinție, Dan Barna, la Târgoviște: ”Trebuie să intre şi în politică oameni oneşti şi competenţi”

Publicitate

Candidatul Alianței USR-PLUS la Președinția României s-a aflat duminică, 8 septembrie, într-o scurtă vizită la Târgoviște, chiar de Zilele Cetății.

Dan Barna a precizat că Dâmbovița este unul dintre județele în care și-a petrecut cei 20 de ani de antreprenoriat în domeniul proiectelor europene și că este au fost câteva proiecte la care a contribuit,  în zona de resurse umane.

”Peste tot românii spun cam acelaşi lucru, că s-au săturat de vechea clasă politică, care timp de 30 de ani au făcut foarte puţin sau sunt disperaţi că jumătate din tinerii de liceu vor să plece din ţară. Am întâlnit foarte mulţi români care au venit în vacanţă în ţară care mi-au spus că s-ar întoarce şi mâine din străinătate, dacă ţara le-ar da încredere, dacă ar vedea  că România începe să meargă într-o direcţie. Foarte mulţi au spus că nu au plecat din cauza salariului minim, foarte mulţi au plecat pentru că nu mai aveau încredere că merită să-şi crească copiii aici în această ţară. (…) România trebuie să redevină o ţară în care să ne dorim să trăim, România trebuie să redevină o ţară în care să putem să fim fericiţi, aici, acasă, nu căutându-ne fericirea şi împlinirea pe alte meridiane. Lucrul acesta se poate întâmpla, iar condiţia este una foarte simplă, să intre şi în politică oameni oneşti şi competenţi”, a declarat Dan Barna la Târgovişte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!