Cand sa alegi ferestre termopan glisante?

Publicitate

Exista multe stiluri de geamuri termopan. Dar, cum stii care sunt cele mai potrivite pentru casa ta? O idee buna este sa alegi stilul de ferestre in functie de modul in care le vei folosi in viitor.

De exemplu, ferestrele vor putea sa se deschida in interior fara probleme?
Ofera o buna ventilatie?
Sau spațiul de care dispui necesita o forma de fereastra personalizata?

Cea mai buna alegere este de obicei subiectiva. Ferestrele glisante sunt ideale in general pentru spatiile mari, datorita designului larg, care ofera un aspect curat si elegant.

Ce este o fereastra termopan glisanta?
Ferestrele glisante (https://stirileprotv.ro/s/p-unde-gasiti-ferestre-gealan-la-pret-de-fabrica.html), numite si culisante, sunt ferestre care au caneluri ce aluneca in ambele directii si se ridica usor pentru a fi curatate la nevoie. Cele mai bune termopane glisante au un aspect curat si elegant si sunt disponibile cu doua sau trei straturi de sticla termopan. Sistemul de blocare poate fi dublu, pentru o siguranta sporita.

Avantajele ferestrelor glisante
– Usor de folosit. Ferestrele glisante sunt renumite pentru designul lor usor de utilizat, care permite glisarea intr-o parte a unei ferestre, in timp ce cealalta ramane stationara. Aceste termopane se pot deschide si inchide foarte usor, gratie rolei pe care gliseaza fereastra. De aceea, ele sunt preferate pentru acele spatii in care poate fi dificil sa ajungi la o fereastra ca sa o inchizi sau sa o deschizi.

– O vizibilitate foarte buna. Ferestrele glisante sunt o alegere ideala pentru deschiderile care au o latime mai mare decat inaltimea. Designul larg al ferestrei glisante ofera o priveliste mare, orizontala, generoasa. Cu cat fereastra este mai mare, cu atat mai multa lumina naturala va patrunde in interior.

– Eficienta energetica si ventilatie. Gratie designului, ferestrele glisante nu au piese mobile complexe asa cum se intampla cu alte tipuri de ferestre.
Cand cumparati ferestrele termopan si ati decis ca acestea sa fie glisante, alegeti variante bune din punct de vedere energetic, care pot mentine casa la o temperatura constanta pe tot parcursul anului. Astfel, facturile de la curent vor fi tinute sub control. Cele mai multe ferestre glisante sunt construite pentru a permite deschiderea lor in acelasi timp, ceea ce asigura o ventilatie maxima.

Ferestre termopan glisante – cea mai buna alegere
Dupa ce te-ai decis sa alegi ferestre glisante pentru locuinta ta, in continuare va trebuie sa alegi un producator. Desi exista destul de multe firme de termopane care ofera produse la preturi mici, asigura-te ca alegi cea mai buna valoare pentru investitia ta. Vezi care sunt optiunile si alege producatorul de termopane care iti poate oferi cea mai buna calitate a ferestre – atat din punct de vedere al performantei, cat si ca eficientei energetice.
Esti coplesit de optiunile de geamuri termopan din piata? Incearca sa iei legatura cu un bun producator de ferestre termopan si adreseaza-i toate intrebarile pe care le ai in legatura cu geamurile glisante pe care le doresti pentru locuinta ta. Dupa ce veti discuta, producatorul va face masuratorile necesare si iti va inainta o oferta sau o estimare de pret.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!