Când încep și cât vor dura lucrările de modernizare a Pieței Prefecturii din Târgoviște

Publicitate

O investitie cu impact major pentru zona centrală a municipiului Târgoviște este pe cale să debuteze.

Astfel, potrivit primarului municipiului, Cristian Stan, ”Piața Tricolorului (cunoscută și ca Piața Prefecturii – n.n.), cea mai importantă piață publică din municipiu, va face obiectul unui amplu proiect de reabilitare și modernizare, proiect care va transforma actualul platou din centrul orașului într-un spațiu urban deosebit, primitor și relaxant”.

Contractul de execuție este deja semnat, iar lucrările vor debuta săptămâna viitoare, a dat asigurări primarul Cristian Stan.

Proiectul presupune, în linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi care să îmbunătățească calitatea spațiului civic.

Durata investiției este de 9 luni, începând cu dată emiterii ordinului de începere a lucrărilor, iar edilul de la Târgoviște speră ca și constructorul care a câștigat licitația să fie serios și să respecte termenele, mai ales că lucrările vizează centrul municipiului.

Valoarea proiectului este de aproape 6 milioane de lei.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!