Campanie de testare preventivă pentru femei: Consult, recoltare probă, Test Babeș-Papanicolau, totul gratuit la Clinica Valleriana din Târgoviște!

Publicitate
Clinica Valleriana din Târgoviște propune o campanie gratuită de testare preventivă pentru femei, campanie care cuprinde: consult, recoltare probă și Testul Babeș-Papanicolau.
Cancerul de col uterin este cea mai frecventa tumora maligna a femeii. Pana in prezent,  principalul factor al neoplaziei cervicale este infecția cu HPV.
Exista o serie de factori de risc: mediul socio-economic scăzut, vârsta tânăra la debutul vieții sexuale, parteneri multipli, infecțiile virale cu transmitere pe cale sexuala, infecțiile cu Chlamydia sau Mycoplasma, multiparitatea, avorturi numeroase in antecedente, contraceptivele orale cu doze crescute de estrogen in administrare indelungata, factori endocrini (indeosebi in perioada perimenopauzala), componenta ereditara.
Mult timp, neoplasmul de col rămâne fără o simptomatologie evidenta (nu se caracterizează prin simptome specifice), fapt ce subliniază importanta consultului ginecologic periodic si al testării citologice combinata cu alte investigații daca rezultatul impune aceasta atitudine.
Medicul Specialist Ginecolog, Lacatus Georgiana te așteaptă la Clinica Valleriana pentru cele mai bune servicii medicale!
Oferta este valabilă în baza biletului de trimitere de la medicul de familie către ginecologie.
Clinica Valleriana se află în Târgoviște, Calea Domneasca, Nr. 226, iar Programările se pot face la : 0245 222 203 sau 0245 222 204.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!