Camera de Comerț Dâmbovița, bilanțul activității pe 2023

Publicitate

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, la ora bilanțului! Potrivit reprezentanților instituției conduse de Valentin Calcan, anul 2023 a fost un al antreprenoriatului, al provocărilor, al strategiilor și al performanței.

„Finalul acestui an se apropie, iar noi suntem mândri pentru reușite! Din acțiunile și proiectele pe care le-am desfășurat pe parcursul anului 2023: întâlniri, vizite, evenimente oficiale; seminarii de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări legislative în diferite domenii de activitate; conferințe, seminarii, work-shop-uri; cursuri de formare profesională; proiecte cu finanțare europeană.

Dintre serviciile oferite pentru antreprenori: consultanță juridică și comercială; certificate de origine pentru export; avize de forță majoră; scriere de proiecte; eliberare kit semnătură electronică; promovare companii.

Toate acestea au fost posibile cu ajutorul dumneavoastră, al membrilor, al partenerilor și colaboratorilor”, au anunțat reprezentanții CCIA.

Mai amintim că unul dintre cele mai importante evenimente organizate de CCIA Dâmbovița, și anul acesta, a fost Topul firmelor, ajuns în acest an la ediția cu numărul 30.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!