Cadru de poveste la Găești! Moș Crăciun, însoțit de numeroase personaje din luma desenelor animate, a oferit daruri tuturor copiilor

Publicitate

Ionuț Parghel

Magia sărbătorilor de iarnă s-a putut  vedea din plin și în orașul Găești. Ieri, într-un cadru de poveste, Moș Crăciun a poposit, într-o trăsură, și în orașul din vestul județului.

Startul spectaculosului eveniment s-a dat la Casa de Cultură, acolo unde Moșul a fost întâmpinată de sute de copii și de cetățeni ai urbei. Parada Moșului, însoțită de Ceata lui Zâmbilici și de personaje din lumea desenelor animate, a străbătut apoi centrul orașului, după care, alaiul s-a oprit în Parcul Central.

La finalul evenimentului, copiii au primit din partea lui Moș Crăciun cadouri și sfaturi prețioase. La sfârșitul deosebitului eveniment un mesaj de felicitare a transmis și Gheorghe Grigore, primarul orașului, cel care a avut un rol important în desfășurarea tuturor activităților.

“ Azi am avut o zi superbă alături de voi și de copiii orașului nostru! Am defilat într-o minunată paradă condusă de Moș Crăciun, carul alegoric plin de personaje din lumea desenelor animate si mulți copii!

În parc Moș Crăciun și Ceata lui Zâmbilici ne-au oferit un spectacol de excepție, iar la sfârșit fiecare copil a primit cadouri!

Îi felicit pe angajații Casei de Cultură Gaesti, conduși de doamna Director Andreea Duţa, Poliția Locală și toti angajatii Primăriei care s-au implicat la această frumoasă actiune!”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!