Bucurie în Mișcare vine pentru prima oară la Târgoviște

Publicitate

Bucurie în Mișcare ajunge anul acesta și la Târgoviște! Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat cu sprijinul Kaufland România în peste 30 de orașe din România și 4 orașe din Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

După 7 ani de la demararea proiectului, acesta ajunge și la Târgoviște. Astfel, pe 1 și 2 iunie, Bucurie în Mișcare, alături de Kaufland România și partenerii locali, invită târgoviștenii la o primă ediție. Vor fi două zile cu multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc.  Anul acesta vor fi organizate în premieră demonstrații de aikido, mulțumită unui parteneriat cu Fundația Română de Aikido Aikikai, dar și deja tradiționalele clase de fitness pe ghete de sărituri, mulțumită parteneriatului cu Kinga Sebestyen, fondatoarea comunității Kangoo Club Romania.

De asemenea, printre noutățile cele mai importante ale ediției 2019 se numără posibilitatea ca părinții să testeze talentul și înclinația copiilor lor către un anume sport, mulțumită metodologiei Sport Analytik, care va fi aplicată pentru prima dată în România la scară largă la evenimentele Bucurie în Mișcare.

La această ediție, Bucurie în Mișcare își îndreaptă atenția și către copiii din mediul rural, unde nu există atât de multe facilități pentru practicarea sportului și nu au loc evenimente care să promoveze mișcarea. Astfel, peste 1300 de elevi din 31 de școli de la sat, situate în județele Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Teleorman, Timiș, Vaslui vor participa la evenimentele Bucurie în Mișcare din orașele rețedință de județ.  Școlile participante au fost selectate în urma competiției „Fă mișcare în pauza mare!”, care a avut drept scop promovarea mesajului Bucurie în Mișcare la cât mai mulți copii din mediul rural.
Intrarea la festivalul Bucurie în Mișcare este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de sport și să trăiască sănătos!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!