Bucură-te de un bronz perfect la Bronzage Studio!

Publicitate

Ce poate atrage privirea mai mult decât o piele ciocolatie, lucioasă și mătăsoasă cu un bronz seducător, fermecător și irezistibil? Fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine, de aceea cunoaștem cu toții că majoritatea femeilor sunt înnebunite după un ten bronzat.

La Bronzage Studio veți avea parte de confort și de sfaturile personalului pentru a vă putea bucura de o ședință de bronzare la solarele profesionale Mega Sun. Doar câteva minute de expunere la solarul MegaSun sunt suficiente pentru a obține un bronz minunat al pielii în termen scurt. O ședință de bronzare îți aduce o culoare a pielii de invidiat și tratează chiar diferite probleme dermatologice cum ar fi acnee, psoriasis, eczeme și vitiligo.

Bronzage Studio vă așteaptă cu aparatură de ultimă generație din industria de profil de pe piață. Salonul dispune de aparate de bronzat de ultimă generație de la Mega Sun, brand-ul nr. 1 în lume, în materie de bronzare indoor. Două dintre aparate sunt orizontale și unul vertical.

MegaSun 7900 Alpha Deluxe îți oferă bronzul perfect și complexitate proaspătă, energizantă, cu ajutorul celor 6 lămpi extraSun de mare performanță și a celor 40 de beautyBoosters.

Avantajele expunerii la solar:

-Razele UV produc o cantitate destul de însemnată de vitamina D, responsabilă în prevenirea apariției osteoporozei. Vitamina ajută la creșterea densității osoase și la scăderea riscului apariției fracturilor. În plus, vitamina D previne apariția unor anumite tipuri de cancer, dar și apariția dezvoltării sclerozei multiple;

-Ședințele la solar ne scapă de asteniile de primăvară/toamnă, ne stimulează inima și circulația sângelui;

-Expunerea la solar ne întărește sistemul imunitar, ne redă buna dispoziție și ne reglează tensiunea arterială.

La Bronzage Studio, de fiecare dată vei avea parte de un bronz uniform și rapid într-o atmosferă relaxantă, de siguranță, confort și vei beneficia de cea mai modernă aparatură din județ.

Zilnic, la Bronzage Studio retrăiești magia unui bronz perfect și sănătos!

Bronzage Studio poate fi găsit pe Centrul Vechi din Târgoviște, pe strada Revoluției, la parterul blocului C10, vis-a-vis de fântâna arteziană și lângă Cofetăria Rodi’s cakes.

Programul salonului este de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0771 737 688.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!