Brutăria Matteo din Titu vă așteaptă cu produse tradiționale de panificație. Pâinea artizanală, pregătită după metoda străveche

Publicitate

Brutăria Matteo, deschisă de curând în orașul Titu, vă oferă o gamă largă de produse de panificație cu maia după rețete străvechi de pâine.

Creatorii acesteia spun că totul a pornit din dorința de a reduce la viață produsele autentice, fiind un proiect născut dintr-o mare pasiune pentru mâncarea tradițională. În inima lui stă pâinea artizanală pregătită după metoda străveche a dospirii îndelungi cu maia naturală.

Brutăria cu maia pune la dispoziția clienților produse sănătoase, proaspete și fără E-uri. Toate produsele sunt fără ameliatori și folosește maia din propria producție, făcută în casă, exact așa cum făceau bunicii noștri.

Zilnic, angajații pun suflet în tot ce fac, astfel încât produsele oferite să fie apetisante, rumene, pufoase și pe gustul fiecăruia.

În gama de produse a Brutăriei Matteo se pot găsi pâine cu maia pe vatră/ franzelă, pâine cu cartofi, pâine integrală cu semințe, pâine cu ceapă, pâine împletită, pâine cu măsline pe vatră, covrigi brașoveni, cornuri cu susan, chifle, cozonaci de casă pe vatră și numeroase alte bunătăți.

Brutăria Matteo poate fi găsită în Titu, pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 1 (zona barieră trecere cale ferată, lângă spălatoria auto).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!