Brutăria Matteo din Titu este și mai aproape de clienți în această perioadă delicată! Face livrări la domiciliu

Publicitate

Ionuț Parghel

În plină pandemie de coronavirus, Brutăria Matteo din Titu și-a propus să fie și mai aproape de clienți!

Începând de marți, 25 martie, Brutăria Matteo, alături de Cofetăria Rosas, a decis să livreze produsele artizanale de panificație la domiciliile clienților din Titu, printr-o firmă de livrări, ținându-se cont de socilitările numeroase ale oamenilor.

Foarte important este și faptul că toate produsele vor ajunge la ușile locuințelor dumneavoastră la aceleași prețuri precum în punctele de vânzare ale brutăriei.

Zilnic, Brutăria Matteo pune suflet în tot ce face și asta se vede de fiecare dată!

Pentru producerea produselor se folosesc doar ingrediente naturale și produse pe care le cumpără fiecare dintre noi pentru acasă. În rândul acestora nu se adaugă niciodată amelioratori, premixuri, coloranți sau conservanți.

De asemenea, Brutăria Matteo folosește maia după o rețetă tradițională din Ardeal, mai exact din județul Bistrița. Toată pâinea este de casă, după rețeta năsăudeană.

Mai mult de atât, cozonacii sunt făcuți exact ca în casă, ce conțin ou naturale (gălbenușuri și albușuri), lapte pasteurizat 3,5% grăsime, cacao naturală, nucă mărunțită, rahat, stafide.

Toate produsele brutăriei sunt fabricate în condiții maxime de igienă și siguranță, pentru ca toți clienții să le consume proaspete zilnic.

Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0721 467 758 sau puteți merge la sediul brutăriei aflat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 1, (zona barieră trecere cale ferată Titu).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!