Bronz perfect și sănătos la Bronzage Studio, cel mai mare salon de bronzare din Dâmbovița

Publicitate

Bronzage Studio vă așteaptă zilnic să vă bucurați de momente de răsfăț și să obțineți un bronz unic și sănătos.

La Bronzage Studio veți avea parte de confort și de sfaturile personalului pentru a vă bucura de o ședință de bronzare la solarele profesionale megaSun. Doar câteva minute de expunere la solarul megaSun sunt suficiente pentru a obține bronzul mult visat.

Iubitorii de solar din județul Dâmbovița pot beneficia de un bronz la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță la salonul aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște.

Bronzage Studio este cel mai mare studio de bronzare din Dâmbovița și este dotat cu patru aparate de bronzare, din categoria premium, trei aparate de bronzare orizontale și unul vertical.

Aparatele de bronzare de la Bronzage Studio nu înroșesc și nu provoacă arsuri ale pielii, nu usucă pielea – datorită terapiei cu collagen, senzație de sufocare inexistentă. Aici, aparatele sunt foarte spațioase și de ultimă generație.

Solarele sunt dotate cu aer condiționat și ventilație pentru a face ședința de bronzare cât mai plăcută.

Locația este una modernă și intimă, iar personalul bine instruit. La Bronzage Studio, de fiecare dată vei avea parte de un bronz uniform, rapid și arămiu care durează! Așadar, numai la Bronzage Studio trăiești magia unui bronz perfect și sănătos!

Bronzage Studio poate fi găsit pe Centrul Vechi din Târgoviște, pe strada Revoluției, la parterul blocului C10, vis-a-vis de fântâna arteziană și lângă Cofetăria Rodi’s cakes.

Programul salonului este de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0771 737 688.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!