Braconier dâmbovițean prins de polițiști cu patru trofee de căprior și zece kilograme de carne de vânat

Publicitate

Ionuț Parghel  

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din Răcari, au efectuat percheziții domiciliare la un bărbat din localitatea dâmbovițeană Colacu.

Potrivit unei informări IPJ Dâmbovița, în urma percheziției efectuate, în locuința bărbatului au fost găsite patru trofee de vânat și zece kilograme de carne de vânat, care au fost confiscate de oamenii legii.

“La data de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de efective de la Răcari, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat din localitatea Colacu, bănuit de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.

În urma descinderii, polițiștii au ridicat în vederea indisponibilizării 4 trofee de vânat și 10 kilograme de carne de vânat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., bărbatul ar fi capturat ilegal, cu ajutorul unor ogari, 5 căprioare din fondul cinegetic Conțești.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!