Bărbat reținut după ce a fost prins că furat bani și numeroase bunuri dintr-o locuință. La acțiunile de percheziții au participat și luptătorii SAS

Publicitate

Un bărbat din localitatea IL Caragiale, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști pentru că este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost prezentat, ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, după ce în data de 10 august ar fi încercat să pătrundă într-o locuință, iar în noaptea de 10 spre 11 august ar fi intrat, prin escaladarea unei ferestre de la balcon, într-o altă locuință din care a sustras mai multe bunuri și suma de 350 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate cu privire la bărbat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și cei din cadrul Poliției Municipiului Moreni au descoperit 650 de lei care au fost indisponibilizați în vederea continuării cervetărilor, așa cum se arată într-o informare IPJ Dâmbovița. “La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sprijiniți de efective de la Poliția Municipiului Moreni, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității IL Caragiale, pentru probarea activității infracționale a unui bărbat de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 10 august a.c, ar fi încercat să pătrundă într-o locuință, iar în noaptea de 10 spre 11 august a. c., bănuitul ar fi pătruns, prin escaladarea unei ferestre de la balcon, într-o altă locuință de unde ar fi sustras mai multe bunuri și suma de 350 de lei. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 18 august a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. La activitate au participat și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!