Bărbat din Valea Lungă, cercetat pentru braconaj cinegetic. A crescut un pui de căprior găsit pe câmp fără să anunțe autoritățile

Publicitate

Ionuț Parghel

Un bărbat din localitatea Valea Lungă este cercetat pentru braconaj, după ce a găsit un căprior, și fără să anunțe autoritățile l-a păstrat.

Chiar dacă și-a dorit să facă o faptă bună, recurgând la acest gest, bărbatul va trebui să suporte consecințe. Animalul a fost eliberat, astăzi, într-o pădure, potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița.

“La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Lungă s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic, de săvârșirea faptei fiind bănuit un bărbat din localitate.

Din primele cercetări se pare că bărbatul ar fi găsit pe un teren de fâneață un căprior pe care l-ar fi luat acasă și l-ar fi crescut, fără a anunța autoritățile competente.

Căpriorul a fost ridicat și predat reprezentanților A.J.V.P.S Dâmbovița care au procedat la punerea în libertate a animalului pe un teren cu vegetație forestieră.

În cauză, se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!