Bani de la Guvern pentru alte cinci primării din Dâmbovița, în urma unei alocări suplimentare. În localitatea Pietrari a ajuns cea mai mare sumă

Publicitate

Veste  excelentă pentru câteva primării din județul Dâmbovița la final de an! Guvernul a făcut o nouă alocare suplimentară, din fondul de rezervă, după cea din 20 decembrie.

De această dată, în ședința de Guvern de ieri, a mai fost aprobată suma de 112 milioane de lei pentru funcționarea primăriilor din alte 284 de localități. Astfel, în județul Dâmbovița, alte cinci primării, ce nu au fost prinse la alocarea din urmă cu patru zile, au primit undă verde la bani din partea Guvernului pe 23 decembrie.

La ultima alocare din acest, primăriile din Dâmbovița care au primit bani au fost cele din comunele Butimanu, Pietrari, Dărmănești, Finta și Glodeni! Suma alocată primăriilor din Dâmbovița a fost de 5,005 milioane de lei, iar cei mai mulți bani au ajuns la Pietrari, fiind alocată suma de 4,3 milioane de lei.

Pe de altă parte, la rectificarea din 20 decembrie, 50 de primării din Dâmbovița primiseră aproape aceeași sumă,  5,159 milioane de lei. Pe 20 decembrie, Guvernul României a aprobat alocarea a 477,36 milioane de lei pentru asigurarea cheltuielilor urgente necesare funcționării primăriilor din 1689 de localități.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!