Azi, la BABEL Târgoviște, spectacol cu limită de vârstă. ”Medeea” de Euripide, producție coreeană

Publicitate

Teatrul Tony Bulandra vă așteaptă, vineri, 7 iunie, de la orele 20.00, în Sala Mare a teatrului din Târgoviște, pentru a urmări ”Fantezia Medeei”, o producție marca: The Nomad Production, Coreea de Sud.

Asemenea piesei originale de Euripide, Medeea teatrului coreean prezintă acte de răzbunare (crime împotriva copiilor, uciderea fiicei lui Creon) numai din cauză că a fost părăsită de Iason. Spectacolul este dinamic datorită intervenției corului, alter ego al Medeei. Chiar și în secolul XXI, problemele femeilor și conștiința lor de sine sunt privite cu prejudecată. Se propune o altă abordare, reinventând spectacolul pentru a transmite idei novatoare despre condiția femeii.

Producția Nomad este un grup înființat în 1997 bazat pe piesele de referință din anii ’20 și ’30 și care a explorat și explorează noi forme de teatru. În același timp, de-a lungul istoriei acestui teatru, membrii săi au cercetat esența dramaturgiei noi și vechi.

Atenție: Limita de vârstă: 15+. Prețul unui bilet este de doar 1o lei, iar acestea se găsesc exclusiv de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra: telefon 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro;   Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43, program de lucru: L – D: 09.00-19.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!