Autoritățile județene au evaluat zona din munte. Festivalul Peștera-Padina va avea loc, Peștera Ialomiței a fost redeschisă

Publicitate

În urma analizei situației din zona de munte a județului Dâmbovița, unde o viitură a produs mai multe pagube la drumuri și poduri, dar și în contextul în care, în acest week-end, este programat a se desfășura Festivalul Peștera-Padina, autoritățile județene transmit că se ajunge în cele mai bune condiții în Platoul Padina pe drumul de pe partea dreaptă a Lacului Bolboci.

”Astfel, weekend-ul acesta putem merge, în siguranță, la Festivalul Peștera-Padina. Și vremea se anunță numai bună pentru cele 3 zile de concerte pe care Consiliul Județean  Dâmbovița le organizează începând de vineri, 23 iulie, până duminică, 25 iulie.

Și încă o veste bună! Peștera Ialomiței a fost redeschisă. Apele s-au retras, iar totul a revenit la normal”, a transmis astăzi președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Vă reamintim că Organizația PRO România Dâmbovița a solicitat, marți, anularea Festivalului Peștera Padina, din cauza condițiilor meteorologice periculoase care au dus la blocarea Drumul Județean 714 și problemelor apărute în zona camping-ului de la Zănoaga.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!