Atelier de nutriție conștientă la Târgoviște. Tehnicianul nutriționist Andreea Dăescu, invitatul special al evenimentului

Publicitate

Începând cu luna noiembrie 2022 @Anahata Travel – Călătorii cu Inima Deschisă – organizează și susține ateliere și workshop-uri inedite, cu scop recreativ, educativ și de lărgire a orizonturilor cunoașterii, facilitând întâlnirea dintre noi, târgoviștenii de zi cu zi, și specialiști în domenii variate, artiști și terapeuți.

Primul eveniment organizat este Atelierul de Nutriție Conștientă, susținut de Andreea Dăescu – tehnician nutriționist și consilier în stil de viață sănătos, un om cu suflet însorit și un profesionist de excepție care, deși își desfășoară activitatea în București de mult timp, este la origini din Târgoviște.

Andreea Daescu a avut numeroase apariții TV, cea mai recentă fiind interviul acordat la emisiunea „Neața”, cu Răzvan și Dani. Interviul sau este disponibil aici https://www.youtube.com/watch?v=aFn-U9MJySk

Acest prim eveniment Anahata, Atelierul de Nutriție Conștientă este și un prim pas către a îndruma oamenii să readucă sănătatea înapoi în viața lor, într-un mod blând și conștient și să devină sănătoși, din toate punctele de vedere, pornind de la trup și continuând cu mintea și sufletul.

În acest atelier vei afla:

-ce implică o alimentație sănătoasă;

-care sunt grupele de alimente și care este porția recomandată a fi consumată zilnic;

-cum arată o farfurie ideală complexă;

-cât de important este să știm diferența dietă și stil de viață;

-cât de importantă este mișcarea în procesul nostru;

-importanța somnului pentru a ne regenera;

-importanța relaxării și a timpului de calitate petrecut cu cei dragi;

-cum potolim stresul pentru a împiedica pierderea sănătății și creșterea în greutate.

Unde și când va avea loc primul atelier? 

Atelierul de Nutriție Conștientă va avea loc pe 10.11.2022, de la ora 18.30 la ora 20.30. Locația este Cafeneaua The Queen’s Corner din zona centrului istoric, strada Alexandru Ioan Cuza, parterul restaurantului Belvedere, din Târgoviște.

Tariful de participare este de 120 de lei/persoană, include servirea participanților cu apă, ceai sau cafea, susținerea atelierului de nutriție de către specialistul în nutriție și lifestyle , Andreea Dăescu, precum și mici surprize și vouchere de discount la evenimentele viitoare și alte servicii speciale pe care le pregătim cu multă iubire.

La finalul atelierului, vom avea oportunitatea de a cina împreună, de a ne împrieteni și de a implementa ceea ce tocmai am învățat și mai ales de a da startul unei comunități locale Magnifice!

Sunteți bineveniți și așteptați cu inima deschisă! Locurile de participare în sala sunt limitate, de aceea vă invităm să vă rezervați locul sunând la numărul de telefon Anahata Travel: 0737313183

Descriere pe larg eveniment: https://anahataalmitravel.com/…/atelier-de-nutritie… Link Event: https://fb.me/e/2dwhjsDC9

Înscrieri și detalii atelier aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedtT8qLiGPUVCul_HA-X_f6gagjmHXjuCFP5kmgVeV5nhrRg/viewfo

Cine este Anahata Travel, organizatorul acestui eveniment?

Anahata Travel este o agenție de turism și organizare evenimente înființată în anul 2020, în plină pandemie, în ciuda tuturor restricțiilor și cu enormă bucurie, dragoste și încredere că totul va fi bine.

ANAHATA este un cuvânt sanscrit ce înseamnă “de neatins, de neînvins, de nelovit” și este un simbol al Echilibrului, armoniei, calmului și, mai presus de toate, un simbol al Inimii.

Numele Anahata a fost special ales pentru această agenție, drept simbol al lucrurilor făcute cu Inima. De aceea, în orice călătorie Anahata și de acum și la orice eveniment Anahata, oamenii sunt întotdeauna bineprimiți și așteptați cu o Inima.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!