Astăzi are loc finala Cupei României INATECH. Roberto Ziduri și Urban Titu luptă pentru marele trofeu

Publicitate

Roberto Ziduri și Urban Titu joacă astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul din Găești, finala Cupei României INATECH – faza județeană. Ambele formații își doresc să pună mâna pe mult râvnitul trofeu județean.

Roberto Ziduri este deținătoarea trofeului și vizează un nou succes în această competiție, după ce în campionat a reprezentat o mare dezamăgire.

De partea cealaltă, Urban Titu este marea surpriză a întrecerii și speră să încununeze un un sezon bun cu adjudecarea trofeului Cupei.

Trofeul va fi înmânat de Cristian Bădescu, managerul concernului INATECH Packaging Supplies & Equipment, sponsorul Cupei României – faza județeană, unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, și de președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru.

Lovitura de start va fi dată de venerabilul Mimi Ionescu (83 de ani), antrenorul alături de care Chimia Găești a câștigat titlul național la Juniori B, în anul 1984.

Finala va fi arbitrată de Mihai Motan – Răzvan Dobre și Adrian Păunescu. Arbitru de rezervă: Andrei Ghiureș. Observator arbitri va fi Cătălin Vremăroiu.

Roberto Ziduri țintește un nou trofeu

Roberto Ziduri a devenit un nume important în fotbalul județean, pe care l-a dominat anul trecut, când a reușit eventul, campionat-cupă. Clubul finanțat de Daniel Negriloaia vrea să-și apere trofeul câștigat în ediția 2021/2022, tot la Găești. Roberto Ziduri a rămas o echipă de top și la Liga 4, unde a terminat pe locul 2, sub conducerea tehnică a lui Ion Olteiu.U

Unn rol important în club îl are directorul sportiv Armand Mihălăchioiu, un factor de echilibru la vicecampioana județeană și finalista Cupei României INATECH, pentru care evoluează nume importante, cel mai sonor fiind Cristian Cherchez.

Rezultatele înregistrate de Roberto Ziduri la Cupa României INATECH: 

– 3-0 Olimpia Morteni (L6)
-6-2 AFC Brezoaele (L4)
-2-1 Gloria Bucșani (L4)
– 1-0 Recolta Gura Șuții (L4).

Urban Titu, echipa surpriză din Cupă

Urban Titu a tratat cu seriozitate Cupa României INATECH, iar calificarea în finala județeană nu reprezintă o surpriză. Implicarea la echipă a lui Costin Mirescu (președinte) și Ciprian Dicu (antrenor-jucător) și-a pus amprenta asupra formației din Titu.

Calificarea în finala Cupei României INATECH, dar și clasarea pe podiumul Ligii a 4-a (locul 3), nu sună rău pentru Urban. Numai că, ambițiile sunt mari la Titu, atât pentru marea finală, dar și pentru sezonul următor.

Rezultatele înregistrate de Urban Titu la Cupa României INATECH:

-2-0 Dentaș Tărtășești (L5)
-6-1 Viitorul Gheboaia (L5)
-4-2 ACS Burduca (L4)
-12-11 dld Viitorul Voinești (L4)

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!