Arest la domiciliu: Decizia instanței pentru cele trei persoane reținute din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște

Publicitate

Instanța a luat astăzi o decizie în privința celor trei persoane reținute în urma perchezițiilor de la Primăria Municipiului Târgoviște în cadrul unor cercetări privind achiziția de produse de curățenie și alte bunuri.

Aceasta a dispus măsura arestului la domiciliu pentru cele trei persoane, se arată într-o informare a IPJ Dâmbovița. “În urma prezentării la Judecătoria Târgoviște, instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu”.

Miercuri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște și mai mulți polițiști au descins în sediul Primăriei Municipiului Târgoviște.

În urma perchezițiilor efectuate au fost reținute trei persoane și au fost confiscate mai multe documente financiar-contabile, întocmite în perioada 2014-2017 și două unități de calculator. După cercetările  efectuate, polițiștii au stabilit că, persoanele aflate în arest la domiciliu și-ar fi însușit pe nedrept 191 896 de lei din bugetul instituției.

Pe de altă parte, ieri, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgoviște au transmis că sesizarea către Parchet a fost făcută chiar de reprezentanții primăriei în urmă cu trei ani, după un control al Curții de Conturi, unde s-ar fi sesizat anumite nereguli.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!