Aqua Gym la Târgoviște: Sănătate prin mișcare! Beneficiile gimnasticii în apă

Publicitate

Dacă te simți confortabil în apă, vrei să arzi rapid caloriile, să tonifiezi musculatura, să te menții în formă sau să socializezi, acum ai posibilitatea de a te înscrie la cursuri de Aqua Gym în orașul Târgoviște!

Gimnastica în apă sau Aqua Gym reprezintă o modalitate de a face mișcare fără a pune presiune asupra coloanei vertebrale și a articulațiilor. Aqya Gym este una dintre cele eficiente metode a de a face mișcare, de a vă menține în cea mai bună formă, contribuind la un stil de viață sănătos.

Pe lângă beneficiile de pierdere în greutate și reducere a țesutului adipos, cursurile Aqua Gym sunt recunoscute pentru reducerea stresului, scăderea tensiunii arteriale și reglarea nivelului de zahăr în sânge.

Cursurile Aqua Gym se adresează adulților de toate vârstele, dar în același timp și copiilor. Ședințe de curs pot fi practicate de persoanele sănătoase, fără riscuri și fără interdecții, chiar și de femei însărcinate!

Așadar, dacă îți dorești momente de relaxare alege Aqua Gym, iar cursurile le poți desfășura la bazinul de înot din Microraionul III din Târgoviște.

Ședințele de curs, pot fi efectuate, în prezența unui instructor supracalificat, în zilele de marți și joi, începând cu orele 19.00.

Pentru mai multe informații se poate apela numărul de telefon 0723362642.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!