Anunț important făcut de Vlad Vameșu: vor fi disponibile locuri de muncă noi pe șantierele din România!

Publicitate

Președintele ARCA, Vlad Vameșu, a făcut un anunț extrem de important care vizează în principal românii care îți doresc să lucreze în țară în aceleași condiții pe care le pot avea și pe șantierele europene. Astfel, aceasta a făcut public proiectul pe care l-a înaintat în cadrul Comisie de Muncă și Educație alături de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, dar și cu ANOFM. Acest proiect a venit ca urmare a unei oportunități oferite de pandemie, pentru că foarte multe șantiere și-au închis porțile, iar românii au fost nevoiți să se întoarcă acasă, scrie Dcnews.ro. 

“Nu am avut în ultimii ani o fereastră de oportunitate mai mare! Am dezvoltat împreună cu colegii mei o plaformă online, care acum este în teste. Noi, dar și alte firme de construcții, care nu sunt neapărat membre în asociație, vom putea ridica nevoile de personal pe diferite specialități. De cealaltă parte, AJOFM-urile, prin structurile județene, pot introduce pe plaformă candidații care își caută un loc de muncă pe șantierele din România”, a explicat Vlad Vameșu, conform sursei citate.

De asemenea, acesta a adăugat că oportunitatea de care vorbește va apărea în curând și speră că firmele din România vor demonstra, cu această ocazie, că pot oferii condiții la fel de bune ca și în alte state din Europa. Platforma online va funcționa în maxim două luni, însă președintele ARCA estimează că acest lucru se poate întâmpla și mai devreme, scrie Dcnews.ro. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!