Anul modernizărilor în Micro III. În planurile următoare ale administrației de la Târgoviște, încă trei cartiere

Publicitate

2019 a fost și este anul schimbărilor radicale în Microraionul III din Târgoviște!

După ce o parte din cartier a fost modernizat, zilele acestea continuă lucrările, locul garajelor insalubre este luat de parcări moderne și suficient de încăpătoare pentru a răspunde necesităților cartierului.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, chiar zilele acestea a fot asfaltată parcarea aferentă blocurilor D01, D02, 13 și 14, astăzi se vor desfășura lucrări de asfaltare a parcării aferente blocurilor 16, 17 și 19, iar în cel mult două săptămâni vor debuta și intervențiile de modernizare a parcării din spatele blocurilor 11 și 12.

”De la inceputul acestui an, în microraionul III au fost reabilitate toate parcările din spatele blocurilor C, în plus modernizandu-se și un loc de joacă. Până la sfârșitul anului, toate investițiile din zonă vor fi finalizate, suprafața totală a parcărilor modernizate și reabilitate depășind 20.000 mp și fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare”, a precizat edilul.

Lucrările nu vizează doar asfaltări, ci implică modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale.

Intervențiile administrației publice targovistene vor continua, vizate fiind în etapa următoare microraioanele II, IV și IX.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!