Anchetă la o școală din Cluj! În timpul unei ore online cineva le-a pus copiilor filme deocheate pe platformă!

Publicitate

Este anchetă la o școală din Cluj, acolo unde, în timpul orei de latină, un intrus le-a pus copiilor pe platformă filme deocheate. Conducerea școlii a menționat că de câteva luni persoane necunoscute reușesc să se logheze pe platforma elevilor, însă niciodată lucrurile nu au degenerat atât de mult, potrivit Observatornews.ro.

Totodată, în timp ce filmulețele rulau pe ecran, se auzeau înjurături îndreptate împotriva profesoarei de limba latină. Aceasta povestește că nu a reușit să închidă platforma, însă elevii au fost suficient de cerebrali încât să iasă singuri din oră, potrivit aceleiași surse.

Directorul adjunct al școlii a declarat că una dintre posibilități este ca unul dintre elevii clasei respective să trimită datele de contact, întrucât intrusul știa care dintre copii lipsește, inclusiv numele lui. Pe platforma respectivă se pot loga doar persoanele care dețin un user și o parolă, iar în momentul în care solicită participarea la oră, trebuie să primească acordul profesorului, scrie Observatornews.ro.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar până în momentul finalizării ei, elevii au obligația de a ține camerele deschise pentru a se confirma că prezența lor reală la curs.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!