Amenințare cu bomba la o bancă din Bistrița-Năsăud! Persoana care a anunțat autoritățile a fost prinsă sub influența drogurilor!

Publicitate

A fost alertă la sediul unei bănci din Bistrița în cursul zilei de ieri. O persoană a anunțat prin apel la 112 că există posibilitatea unei explozii, scrie Pov21.ro.

Imediat autoritățile au împânzit zona și au evacuat atât persoanele care se aflau în banca respectivă, cât și pe cele din clădirile alăturate. În urma verificărilor efectuate de polițiști și jandarmi, s-a descoperit că nu exista niciun pericol care să afecteze viața oamenilor din jur.

Drept urmare, autoritățile au demarat căutările pentru identificarea persoanei care a apelat serviciul de urgențe. Astfel, spre seară, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit că este cel care a dat alerta falsă. Polițiștii au decis să pună în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, aceștia observând că în timpul controlului bărbatul a devenit agitat.

În urma testării cu apartul DrugTest rezultatul a ieșit pozitiv, iar persoana în cauză a fost dusă la și internată la spital, potrivit Pov21.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!