Alianța Dreapta Unită și-a anunțat candidații: Daniel Blaga pentru Primăria Târgoviște și Gabriel Plăiașu pentru CJ Dâmbovița

Publicitate

Târgovișteanul Daniel Blaga, în prezent deputat USR, este candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Anunțul candidaturii a fost făcut în conferință de presă, iar Daniel Blaga a declarat că își dorește „pentru târgovișteni, un oraș sigur, dinamic și puternic, cu drumuri bune, investiții în educație și tineret, cu investiții private substanțiale, dar și investitori de anvergură, care să ajute economia locală. Știu că se poate, trebuie doar puțină muncă și determinare ca astfel de lucruri să se întâmple”.

Totodată, candidatul Alianței Dreapta Unită a transmis că este născut și crescut în Târgoviște și aici vrea să rămână: „Să fiu și să fim exemple bune. Acele exemple care să transforme în bine o comunitate, un oraș și, de ce nu, o țară. Uniți pentru primărie, pentru o Târgoviște modernă!”.

Alianța Dreapta Unită a anunțat astăzi și candidatul pentru Consiliul Județean Dâmvovița – deputatul Gabriel Plăiașu (de la Forța Dreptei).

Alianța Dreapta Unită (formată din USR, PMP și Forța Dreptei) a lansat săptămâna aceasta și campania de strângere de semnături.

„Au vrut să nu ne permită să candidăm în Alianța Dreapta Unită, dar nu au reușit. USR, PMP și Forța Dreptei merg în alegeri sub sigla Alianței Dreapta Unită. Așa ne veți găsi pe buletinele de vot.

Luptăm alături de dumneavoastră și pentru dumneavoastră, pentru noi toți! Ne bazăm pe fiecare vot al românilor nemulțumiți de modul cum trăiesc, cum sunt tratați, cum sunt umiliți în țara lor.

Alianța Dreapta Unită Dâmbovița a demarat o amplă campanie de strângere de semnături. Îi rog pe dâmbovițeni să ne asculte, îi ascultăm, vrem să le fim vocea în fața celor de la putere.

Cei din PSD – PNL o duc bine, au mașini scumpe, case de lux, trai pe vătrai. Românii de rând o duc însă din ce în ce mai greu, mulți ajunși în sapă de lemn. Ajunge! Alianța Dreapta Unită vine cu soluții, nu cu vorbe goale! Aducem proiecte serioase pentru banii europeni, construim cu adevărat.

Orice semnătură contează, avem nevoie de susținerea dumneavoastră pentru ca România să meargă înainte pe drumul cel bun. Împreună la bine, dar mai ales la greu!”, a transmis Daniel Blaga.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!