Ai văzut ultimele aranjamente florale ale Florăriei The Flower Box Târgoviște, cu tematică de Paști? Sunt la preț redus

Publicitate

Florăria The Flower Box Târgoviște a pregătit cele mai frumoase aranjamente florale, special realizate pentru această perioadă minunată, pe care o petrecem alături de cei dragi. Concret, florăria care a devenit rapid una dintre preferatele târgoviștenilor și nu numai, îți propune câteva aranjamente deosebite.

Rilă Iepurilă cu trandafiri, frezii și eucalipt

Acest aranjament este unul dintre preferatele noastre și cu siguranță va deveni și preferatul tău. Dacă îl privești, te îndrăgostești pe loc. Nu ai cum să nu-l oferi unei persoane dragi, însă nu este exclus să vrei să-l păstrezi pentru tine (Muhahh!)

Îl poți comanda de aici: https://theflowerboxatelier.ro/produs/rila-iepurila-cu-trandafiri-frezii-si-eucalipt/

Lădiță cu plante suculente și iepurași

Un alt aranjament drăguț, pe care nu ai cum să nu-l îndrăgești, este lădița cu plante deosebite, de unde nu lipsesc iepurașii, că doar e sezonul lor.

Îl poți comanda de aici: https://theflowerboxatelier.ro/produs/ladita-cu-plante-suculente-si-iepurasi/

Aranjament pentru masa de Paște cu liliac și orhidee

Aranjamentele florale aduc bucurie și armonie în jur, deci nu ar trebui să lipsească din casă, mai ales în Ziua de Paște. Iar acest aranjament pe care îl propun florarii de la The Flower Box Târgoviște este unul cu totul și cu totul de deosebit.

Îl poți comanda de aici: https://theflowerboxatelier.ro/produs/aranjament-pentru-masa-de-paste-cu-liliac-si-orhidee/

Acestea fiind spuse, dacă îți plac florile și plantele și fac parte din viața ta, ori vrei să aduci un zâmbet pe chipul unei persoane dragi, poți intra pe site-ul florăriei The Flower Box  Târgoviște: theflowerboxatelier.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!