Activitate a polițiștilor dâmbovițeni de prevenire în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”

Publicitate

Marți, 16 decembrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat o întâlnire cu mai mulți părinți și cadre didactice în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”.

Interacțiunea de grup s-a desfășurat la Grădinița cu Program Normal ”Mircea Vodă” și a avut ca temă “Bazele comportamentului civilizat. Relația grădiniță-familie-comunitate”.

Cei prezenți au fost informați de polițiști cu privire la riscurile la care se expun copiii, inclusiv în mediul online sau în cazul utilizării unor articole pirotehnice nedestinate publicului larg, și au primit sfaturi despre modul în care pot asigura siguranța acestora atât la școală  cât și acasă.

De asemenea, polițiștii le-au recomandat părinților și cadrelor didactice să fie apropiați de copii, să le vorbească deschis și să le explice importanța respectării normelor sociale.

Proiectul “Împreună putem schimba lumea” se desfășoară în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviștei, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Organizația ”Salvați Copiii”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!