Accident de proporții în Brăila! Un autoturism a intrat în plin într-o ambulanță care se îndrepta către un caz medical!

Publicitate

ISU Brăila informează că astăzi, în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță care se îndrepta către un caz medical. Din primele date, precum și în urma verificării camerelor de supraveghere din zonă, se pare că ambulanța a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului, însă sirenele erau pornite.

Din neatenție, ori ignorând semnalele echipajului, o șoferiță a lovit puternic autoturismul de intervenție în lateral. Martorii accidentului susțin că femeia avea muzica dată la maxim în interiorul vehicului, scrie Libertatea.ro.

În urma impactului ambulanța s-a răsturnat, iar autoturismul care a lovit-o s-a oprit într-un semn de circulație de pe marginea drumului. Cei trei paramedici care se aflau în misiune sunt în stare stabilă, însă doi dintre ei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe pentru mai multe investigații. De asemenea, în autotorismul condus de șoferiță se mai aflau trei minori, însă aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!