5 joburi online pentru care nu ai nevoie de calificare sau experienta

Sursa foto: Unspalsh.com
Publicitate

Nu orcine doreste sa lucreze remote cauta optiuni de cariera pe termen lung. Uneori, vrei doar ceva relativ usor, pentru a castiga rapid bani in plus. Daca acesta este si obiectivul tau, urmatorele joburi online pot fi de interes.

Procesul de inscriere pentru astfel de locuri de munca este, in general, simplu si direct, fiind foarte putin solicitant pentru candidati. Joburile nu necesita studii finalizate sau calificari specifice si pot fi facute inclusiv de cei care nu au niciun fel de experienta.

De asemenea, necesita un angajament destul de mic si pot fi realizate, in mod obisnuit, conform programului stabilit de tine.

Iata 5 dintre joburile online pe care le poti incepe astazi fara sa ai nevoie de experienta sau studii:

 

  • Operator baze de date

 

Introducerea de date online este un domeniu in crestere. Noile tehnologii si nevoia tot mai mare de digitalizare a proceselor faciliteaza angajarea de catre antreprenori a unor contractori independenti pentru a lucra la proiecte de mentinere a bazelor de date actualizate.

Operatorii pot accesa de la distanta infrastructura unei companii sau pot utiliza aplicatii care permit acest lucru.

In general, programul ti-l stabilesti singur, atata timp cat respecti termenele date de contractor.

 

  • Tester de site-uri web si aplicatii

 

Daca ai opinii despre ceea ce functioneaza si ce nu pe internet, s-ar putea ca acest job sa fie perfect pentru tine. Si nici nu trebuie sa ai prea multe cunostinte despre internet, deoarece unii dezvoltatori isi doresc un punct de vedere din perspectiva utilizatorului comun.

Munca testerilor consta in efectuarea de teste pe baza profilurilor lor demografice, cum ar fi educatia, cunostintele web, varsta si utilizarea retelelor de socializare. Apoi li se dau anumite sarcini de indeplinit, cum ar fi inregistrarea pe un site web si apoi furnizarea de feedback online.

 

  • Model videochat

 

Daca celelalte doua joburi prezentate se plaseaza in jurul tehnologiei, angajarile in videochat au la baza calitatile si abilitatile personale precum persuasiunea, senzualitatea si sociabilitate.

Jobul, care se adreseaza, in principiu, femeilor de peste 18 ani, presupune sa discuti cu diversi membri de pe siteurile de profil. In functie de cat de mult stai online, remuneratia poate ajunge la ordinul miilor de lei. De asemenea, aceasta poate diferi si in functie de ceea ce alegi sa faci in online, si anume poti sta imbracata sau alege sa dai jos cateva articole, doar sa discuti sau sa prezinti show-uri erotice. Indiferent ce faci, intotdeauna alegerea este doar a ta!

 

  • Corector

 

Daca esti o persoana atenta care depisteaza cu usurinta erorile de gramatica din limba romana, este posibil sa fii potrivit pentru jobul de corector. Cu toate acestea, acest loc de munca poate necesita efectuarea unui curs de corectura sau o experienta anterioara sau poate fi necesar doar sustinerea unui test inainte de a fi angajat.

 

  • Asistent virtual

 

In calitate de asistent virtual, vei fi insarcinat cu o munca similara cu a unui asistent de birou. Chiar daca vei lucra de acsa, ar trebui si fi foarte organizat, eficient si de incredere. Indatoririle includ, de obicei, intregistrarea si mentinerea documentelor, programarea intalnirilor si a evenimentelor, precum si raspunsul la telefon.

In concluzie, daca ai nevoie de ceva bani in plus in perioada urmatoare, te poti indrepta catre astfel de joburi care iti asigura un venit suplimentar, fara prea multa munca. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici si sa te apuci de treaba!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!