Ziua Națională a României. Mesajele politicienilor USR din Dâmbovița transmise de 1 Decembrie

Publicitate

Președintele USR Târgoviște, Marius Calomfirescu, a transmis un mesaj românil, dar în special târgoviștenilor, cu ocazia Zilei Naționale a României, exprimându-și speranța că trebuie mai multă unitate la nivel național în perioadă de răscruce pe care o traversează țara noastră.

“Dragi târgovișteni, ziua de 1 Decembrie 1918 a fost, este și va rămâne împlinirea unui ideal: întemeierea României ca stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil, ca urmare a eforturilor făcute de înaintașii noștri.

Astăzi suntem într-un moment de răscruce. Trebuie să ne unim din nou, un cuget și simțire, iar Ziua Națională este un prilej bun de a aborda o astfel de temă.

Îmi doresc pentru comunitatea noastră tot binele binele din lume. Dumnezeu să ne dea putere și să ne lumineze când luăm decizii.

La multi ani, România! La mulți ani, români! La mulți ani, târgovișteni de Ziua Națională a României!”, a tranmis Marius Calomfirescu, președintele USR Târgoviște, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Un mesaj de unitate a transmis și deputatul USR de Dâmbovița Daniel Blaga.

La mulţi ani, târgovişteni, la mulţi ani, dâmboviţeni, oriunde v-aţi afla! Şi de Ziua Naţională a României, 1 decembrie, gândurile bune mi se îndreaptă spre toţi românii, oriunde s-ar afla.

Să fim buni, să fim sănătoşi, să fim mândri de ţara noastră. Să fim unul lângă altul pentru binele tuturor. Să ne gândim la cei de lângă noi şi să întindem o mână de ajutor ori de câte ori putem.

La mulţi ani, târgovişteni, la mulţi ani, dâmboviţeni, la mulţi ani, Românie dragă!”.

Totodată, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie a transmis și senatorul USR Dragoș Popescu.

“În calitate de parlamentar, am avut prilejul astăzi, la Târgoviște, de a depune o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Piața Tricolorului, cu ocazia ceremoniei organizate de Ziua Națională a României.

Un omagiu adus eroilor și un gest simbolic de recunoștință pentru sacrificiu și curaj.  Datorită eroilor trăim astăzi într-o țară liberă și pe care o construim, zi de zi, mai puternică.

La mulți ani, România!”

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!