Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în orașul Găești

Publicitate

Dacă în alți ani, de 1 Decembrie, oamenii din orașul Găești se strângeau cu mic cu mare la mifestările organizate de Ziua Națională a României, anul acesta nu a mai fost posibil din cauza pandemiei prin care trecem și a restricțiilor împuse în acest context.

Totuși autoritățile locale din Găeși au marcat Ziua Națională a româniei prin depunerea la Monumentul Eroilor a unor coroane de flori, într-un cadru restrâns. Pozele de la acțiune au fost postate pe Facebook de primarul orașului Grigore Gheorghe, care au fost însoțite de următorul mesaj:

Dragi găeșteni,

De Ziua Națională, gândurile noastre se îndreaptă, invariabil către eroi, către cei care și-au sacrificat viețile pentru a face România Mare.

Este de datoria noastră nu doar să le aducem un pios omagiu, ci să continuăm pe un drum drept, pentru modernizarea țării, pentru atragerea, acasă, a celor plecați.

Astăzi, la 102 ani de la înfăptuirea României Mari, îmi doresc o țară în care oamenii să se simtă respectați, în care investițiile să înflorească, iar cetățenii să aibă șanse egale să crească, să muncească, să prospere.

La Găești, în fiecare zi, construim împreună un oraș european, modern și deschis către oportunități, un oraș în care ne susținem reciproc, în care ne bucurăm împreună la evenimentele importante, în care simțim că ne trăim viețile pe care ni le dorim, chiar dacă uneori mai avem piedici și greutăți.

Stimați găeșteni, vă urez un sincer ; La mulți ani”!

Vă asigur de prețuirea mea și vă promit că vom continua să facem din Găești locul în care să vă doriți să vă întoarceți cu bucurie acasă, indiferent unde sunteți plecați!”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!